Kovács Lászlónak hívnak, életemnek folyamatos része a kézilabda és a fitnesz. Szeretném ezt a minőségi életérzést veled is megéreztetni.!

A tudatos és aktív mozgást 10 évesen kezdtem egy nyíregyházi általános iskolában. Majd felkerültem időközben 17 évesen a Nyíregyházi kézilabda klub utánpótlás csapatához. Ma jelenleg is aktívan sportolok a KKC. egyesület kisváradi csapatában.

Gimnáziumi tanulmányaimat befejezve, felvételt nyertem a Nyíregyházi Főiskola Testnevelő – edző szakra. Ezzel párhuzamosan elvégeztem egy személyi –edző tanfolyamatot. Mai napig folytatom tanulmányaimat. Jelenleg a Nyíregyházi Egyetemen Testnevelő –Történelem mesterképzést igyekszem befejezni. Nagyon szeretem a munkám, teljes mértékben ki tudok teljesedni benne. Szeretek embereknek segíteni fizikai állapotuk javításában.(Ép testben ép lélek.)
Az extrém sportok világába is beleszerettem, mint síelés hegyen-vízen. Örömmel megyek túrázni, biciklizni és új dolgokat kipróbálni. Nagy szerelmem még a motorozás, és a kislányom. Azért osztom ezt meg veletek, mert az évek során én is belefutottam különböző sérülésekbe. Önmagam fizikai fejlesztése során és a folyamatos vendégekkel való foglalkozások adták meg számomra azt a tudást, hogy ma valóban egyénre szabottan vagyok képes összeállítani órákat.

Üdvözlettel,

Kovács László