Makara Éva Dóra

okleveles légtorna és csoportos fitnesz oktató

Légtánc, hajlékonyság és mozgás oktatás, kreatív önkifejezés és testtudatfejlesztés gyerekeknek és felnőtteknek földön és levegőben.

A nevem Makara Éva Dóra, okleveles légtorna és csoportos fitnesz oktató vagyok, szakmámat tekintve idegenvezető. Ezen kívül táncos, hobbiból és szerelemből lett légtáncos, a FlowAerialDance, Nyíregyháza első légtorna iskolájának oktatója és vezetője.
Gyermekkorom óta kiemelt szerepet kapott életemben a mozgás, évekig versenyszerűen sportoltam, csapatban és egyénileg, többféle mozgásformát kipróbáltam, kerestem azt az egyet, a nekem legmegfelelőbbet.
Végül Írországban ismerkedtem meg a légtornával, amiben megtaláltam vegyítve mindazt, amire vágytam! Komoly fizikai erőnlét, folyamatos kihívás és sikerélmény, tánc, hajlékonyság és elegancia, kreatív mozdulatművészet, test és tudat összekapcsolódása, határaink feszegetése és átlépése, folyamatos fejlődési lehetőség.
Felléptem, tanítottam a légtáncot, dolgoztam együtt profi légtornászokkal, művészekkel Írországban és az Egyesült Királyságban.
Elvégeztem a nagynevű légtornász páros, Sarah Bebe Holmes és Rain Anya Wilson (Paperdoll Militia) professzionális nemzetközi szintű Légtorna Oktatói Képzését, mely program a legfontosabb oktatási és biztosítási technikák mellett nagy hangsúlyt fordít a kreatív eszközhasználatra (Vertical Theatre Method).

Born to Fly Teacher Training Course Edinburgh- Aerial Silk,Hammock & Trapeze teacher
– Aerial Yoga Instructor
Aerial Cirque Dublin- Légtorna (Aerial Silk) oktató, Performer
Creation Aerial performance and aerial stúdió Dublin- Légtorna Oktató és társigazgató
IWI Nemzetközi Fitnesziskola- Csoportos Fitnesz Instruktor

Tapasztalataimat írországi éveim alatt partner akrobatikával és Barre Workout (Pilates & Ballet Barre) órákkal gazdagítottam a dublini Dance House-ban. Mindemellett fellépőként is tevékenykedtem, nagyszabású légtorna rendezvényeken tanultam, s jelenleg is folyamatosan képzem magamat a légtorna, a testkultúra és a sport egyéb területein.
Iskolámban tapasztalataim által speciálisan összeállított óratípusokkal találkozhattok. Az Aerial Silk, Aerial Hammock és Aerial Fitness oktatása mellett megtalálható a Nyújtás és Hajlékonyság fejlesztő óra és a Gyerek Légtorna is. Az órákhoz többnyire előképzettség nélkül bárki csatlakozhat, akit érdekelnek a levegősportok. A terminusok felépítése, a gyakorlatsorok, a kreatív, kihívásokkal teli, saját testsúlyos feladatok fokozatosan építik az erőnlétet, így mindenki a szintjéhez mérten tud haladni, fejlődni, akár haladó akrobatikus trükkök, leforgások elsajátításáig.

Várok Mindenkit Szeretettel!

Üdv,

Makara Éva Dóra

IDŐPONT HÉTFŐ KEDD CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT
08:00 – 09:00 LÉGTÁNC 15+
GYM CITY FITNESS
(AERIAL SILK/HAMMOCK)
09:00 – 10:00

AERIAL FITNESS

GYM CITY FITNESS

10:00 – 11:00

AERIAL FITKIDS

(6-9 ÉV)

GYM CITY FITNESS

14:30 – 15:30

LÉGTÁNC 15+

GYM CITY FITNESS

(AERIAL SILK/HAMMOCK)

16:30 – 17:30

GYEREK LÉGTORNA

(10-14 ÉV)

GYM CITY FITNESS

18:00 – 19:00 AERIAL FITNESS GYM CITY FITNESS AERIAL FITNESS GYM CITY FITNESS
REGISZTRÁLJ!